Digitaalisen johtajuuden valmennuspolku

Digitaalisen johtajuuden valmennuspolku antaa osallistujille hyvät perustiedot johtamisen uudistamiseen. Valmennus on suunnattu kaikille toimintakulttuurin ja johtamisen kehittämisestä kiinnostuneille rehtoreille.

Valmennuksen kuvaus

Valmennus on ensisijaisesti suunniteltu toteutettavaksi samanaikaisesti kunnan kaikilla kouluilla, verkostoituminen ja yhteiset keskustelut ovat oleellinen osa valmennusta. Valmennus sisältää teemakohtaiset, digitaaliset itseopiskelumoduulit tehtävineen sekä 3-4 valmentajiemme ohjaamaa työpajaa. Valmennuksen laajuus on noin 10-15 tuntia itsenäistä työskentelyä ja sen kokonaiskesto on kaksi kuukautta.

Valmennus on mahdollista toteuttaa myös yksittäisillä kouluilla. Yksittäisten koulujen valmennus on suunnattu erityisesti pienille peruskouluille (alle 200 oppilasta). Valmennus toteutetaan etätapaamisina Teamsin kautta, joka toimii valmennuksen aikana myös valmennusyhteisön yhteisenä kohtaamis- ja vertaiskeskustelualueena.

 

Valmennuksen pääteemat

  • Digitalisaation perusteet ja oppimisen digitalisaatio
  • Toimintakulttuurin johtamisen perusteet ja yhteisöllisyyden johtaminen
  • Digitaalinen johtajuus ja itsensä johtamisen perusteet 
  • Tulevaisuustaitojen ja oppimiskulttuurin johtaminen

Valmentajat

Markku Pelkonen

Asiakkuusjohtaja

Kiinnostuitko?

Tulemme mielellämme kertomaan palveluista, joita meillä on koulusi toimintakulttuurin kehittämiseen. Varaa aika etä- tai lähitapaamiselle.

"*" näyttää pakolliset kentät

Minulle sopii parhaiten:
Täyttämällä lomakkeen hyväksyn yhteystietojeni keräämisen tietosuojaselosteen mukaisesti.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.