Valloittavat uutuudet

Tulossa tammikuussa 2021

Koulutien alkutaipaleella on paljon ihmeteltävää. Lapsi kyselee, oivaltaa ja oppii. Uudet oppimateriaalimme auttavat säilyttämään lapsen luontaisen kyvyn ihmetellä ja tukevat ajattelun taitojen kehittymistä.

Tammikuussa ilmestyvät uutuudet: Tarinoiden aapinen ja matematiikan sarja Oivaltaja 

Katso Tähtien ilta -webinaaritallenne >

Tarinoiden aapinen

Uusi Tarinoiden aapinen kutkuttaa mielikuvitusta ja tarjoaa monenlaista luettavaa. Ihastuttavien tarinoiden matkassa lukemaan ja kirjoittamaan opettelu pysyy oikeilla raiteilla alusta alkaen. Joustavan kokonaisuuden ansiosta kaikki mahtuvat mukaan ja pysyvät turvallisesti kyydissä!

Lue lisää Tarinoiden aapisesta >

Kuuntele Tarinoiden aapisen Sateenkaari-laulu >

Tulosta Tarinoiden aapisen Sateenkaari-laulun sanat >

Katso näytesivuja Tarinoiden aapisesta >

Oivaltaja-sarja matematiikkaan

Oivaltaja vie lapsen ihmettelemään ja tutkimaan matematiikan maailmaa yhdessä kavereidensa kanssa! Matematiikan opiskelussa korostuvat ajattelu-, opiskelu- ja arjen taidot. Lähtökohtana oppimiselle ovat lapsen luonteenvahvuudet, kuten innokkuus, luovuus, sinnikkyys ja yhteistyötaidot, jotka auttavat kohti tavoitteita.

Lue lisää Oivaltaja-sarjasta >

Katso näytesivuja Oivaltaja 1a -kirjasta >

Tulosta Oivaltaja 1a -vahvuuskortit >

Katso näytesivut Oivaltaja 3a -kirjasta >

Tulosta Oivaltaja 3a -vahvuuskortit >

Haluatko esittelyn koulullesi?

Myyntipäällikkömme esittelevät mielellään oppimateriaaleja myös etänä. Ota yhteyttä oman alueesi myyntipäällikköön ja järjestämme juuri sinun koulullesi sopivan esittelyn.

Ota yhteyttä >

Ajankohtaista

Oppimateriaaleilta kaivataan uudenlaista joustavuutta

Kevään etäopetusjakso osoitti, kuinka erilaisiin käyttötilanteisiin oppimateriaalin täytyy taipua. Samalla kun koulut sulkivat oviaan, Otava oppimisen palveluissa suunniteltiin täyttä häkää uutta materiaalia alkuopetuksen tarpeisiin. Mitä kevät opetti? Miten nuo opit näkyvät uusissa oppimateriaaleissamme?

Tilaa alkuopetuksen uutiskirje

Tilaamalla alkuopetuksen uutiskirjeen saat mahdollisuuden vaikuttaa ja kuulet tuoreimmat oppimateriaaliuutiset ensimmäisenä.