Uutta näkyvissä

Koulutien alkutaipaleella on paljon ihmeteltävää. Lapsi kyselee, oivaltaa ja oppii. Haluamme tarjota materiaaleja, jotka auttavat säilyttämään lapsen luontaisen kyvyn ihmetellä ja tukevat ajattelun taitojen kehittymistä. Siksi teemme nyt uusia materiaaleja alkuopetukseen vuodeksi 2021.

Haluatko kuulla uusista oppimateriaaleista ensimmäisenä? Tilaa uutiskirje – saat mahdollisuuden vaikuttaa ja voit voittaa upean lukupaketin luokkaasi.

Voita upea paketti lastenkirjoja luokallesi

Tilaa alkuopetuksen uutiskirje, niin saat mahdollisuuden vaikuttaa, kuulet tuoreimmat oppimateriaaliuutiset ja voit voittaa upean paketin lastenkirjoja luokallesi sekä ihanan kirjauutuuden itsellesi.

Kaikki 13.4. mennessä uutiskirjeen tilanneet osallistuvat arvontaan. Arvonnan säännöt.

Miksi?

Alkuopetuksessa luodaan pohja perustaitojen oppimiselle. Tavoitteenamme on tehdä oppimateriaaleja, jotka vahvistavat perustaitojen oppimista, tukevat erilaisia tapoja oppia sekä säilyttävät lapsen luontaisen ihmettelyn ilon.

Kenelle?

Uudet oppimateriaalit tukevat alkuopettajan arkea ja tekevät koulupäivästä sujuvamman. Haluamme tarjota ekaluokkalaisille heidän yksilöllisiin tarpeisiinsa sopivaa materiaalia ja oivaltamisen iloa!

 

Koska?

Uudet materiaalit alkuopetukseen ilmestyvät 2021.

Tilaa alkuopetuksen uutiskirje, niin saat mahdollisuuden vaikuttaa ja kuulet uusista materiaaleista ensimmäisenä.