Valloittavat uutuudet

Koulutien alkutaipaleella on paljon ihmeteltävää. Lapsi kyselee, oivaltaa ja oppii. Uudet oppimateriaalimme auttavat säilyttämään lapsen luontaisen kyvyn ihmetellä ja tukevat ajattelun taitojen kehittymistä.

Tavataan turvallisesti

Tule kuulemaan lisää uutuuksistamme turvallisesti webinaareihimme. Voit valita sinulle sopivan ajankohdan!

Tarinoiden aapinen: 1.2., 16.2., 4.3., 10.3.
Oivaltaja 1: 8.2., 18.2., 24.2., 9.3.
Oivaltaja 3: 3.2., 10.2., 1.3., 11.3.

Ilmoittaudu webinaareihin

Tarinoiden aapinen

Uusi Tarinoiden aapinen kutkuttaa mielikuvitusta ja tarjoaa monenlaista luettavaa. Ihastuttavien tarinoiden matkassa lukemaan ja kirjoittamaan opettelu pysyy oikeilla raiteilla alusta alkaen. Joustavan kokonaisuuden ansiosta kaikki mahtuvat mukaan ja pysyvät turvallisesti kyydissä!

Oivaltaja-sarja matematiikkaan

Oivaltaja vie lapsen ihmettelemään ja tutkimaan matematiikan maailmaa yhdessä kavereidensa kanssa! Matematiikan opiskelussa korostuvat ajattelu-, opiskelu- ja arjen taidot. Lähtökohtana oppimiselle ovat lapsen luonteenvahvuudet, kuten innokkuus, luovuus, sinnikkyys ja yhteistyötaidot, jotka auttavat kohti tavoitteita.

Haluatko esittelyn koulullesi?

Myyntipäällikkömme esittelevät mielellään oppimateriaaleja myös etänä.

Ota yhteyttä oman alueesi myyntipäällikköön ja järjestämme juuri sinun koulullesi sopivan esittelyn.

Ajankohtaista

Supervoimat käyttöön matematiikan tunneilla

Kun aloitin lukuvuoden ensi kertaa ekaluokan luokanopettajana, odotin malttamattomasti lasten riemua, iloa ja innokkuutta oppimista kohtaan. Ensimmäisestä koulupäivästä tulikin unohtumaton.

Kokeile luokassa Tarinoiden aapisen pedagogista leikkiä

Tarinoiden aapisen opettajan oppaassa on jokaisen kirjaimen kohdalla pedagoginen leikki, jonka aihepiiri liittyy kulloinkin luettuun aapisen tarinaan. Harjoiteltavana ovat äidinkielen taidot, kuten äänteet, tavut, vastakohdat – unohtamatta mielikuvituksen rikastamista ja keksimistä!

Oppimateriaaleilta kaivataan uudenlaista joustavuutta

Kevään etäopetusjakso osoitti, kuinka erilaisiin käyttötilanteisiin oppimateriaalin täytyy taipua. Samalla kun koulut sulkivat oviaan, Otava oppimisen palveluissa suunniteltiin täyttä häkää uutta materiaalia alkuopetuksen tarpeisiin. Mitä kevät opetti? Miten nuo opit näkyvät uusissa oppimateriaaleissamme?

Tilaa alkuopetuksen uutiskirje

Tilaamalla alkuopetuksen uutiskirjeen saat mahdollisuuden vaikuttaa ja kuulet tuoreimmat oppimateriaaliuutiset ensimmäisenä.