Nähdään Educassa!

Tervetuloa Educaan osastollemme 6a50 tutustumaan suosikkisarjoihimme, innostaviin uutuuksiimme ja uusiin palveluihimme.

Innostavat uutuudet alakouluun

Matematiikan Tuhattaituri 3a -oppikirja on uudistunut opettajien toiveiden mukaisesti. Uudistettu oppikirja etenee rauhallisesti. Peruslaskutehtäviä on lisätty erityisesti kertolaskujaksoon ja ohjelmoinnillista ajattelua vaativia tehtäviä on enemmän.

Uusi Tsemppi Oikeinkirjoitus -harjoituskirja eriyttää, kertaa ja täydentää oikeinkirjoituksen perusasioita luokilla 3-6.

Monipuoliset varhennettujen kielten oppimateriaalit tutustuttavat oppilaat uuteen kieleen toiminnallisesti, vuorovaikutteisesti ja innostavasti. Tulossa myös High five! 1–2 varhennettu englanti.

Suositun Seikkailujen aapisen avulla lukemaan oppimisen voi aloittaa täysin digitaalisesti.

Inspiroivat uutuudet yläkouluun

Forum 9 Yhteiskuntaoppi on uudistunut. Entistä monipuolisemmat materiaalit tukevat opetustasi ja tarjoavat jokaiselle oppilaalle sopivan tasoisia tehtäviä.

Fysiikan ja kemian alaspäin eriyttämisen tueksi Titaani-sarjaan ilmestyy uudet E-kirjat. Ne ovat saaneet Selkokeskuksen myöntämän selkotunnuksen.

Palveluja kouluille ja kunnille

Tarjoamme uudenlaisia palveluita:

  • Opettajien, rehtoreiden ja koulujen johtoryhmien osaamisen kehittäminen
  • Koulun toimintakulttuurin kehittäminen
  • Monialaiset oppimiskokonaisuudet
  • Valmennukset räätälöityinä koulun tarpeisiin

Tervetuloa osastollemme kysymään ja kuulemaan lisää!

Muista myös Otava Oppimisen palveluiden puheenvuoro lauantaina 26.1. klo 13.45 (Tila 201): Toimintakulttuurin kehittäminen monialaisten teemaviikkojen kautta.