Noviisi

Yläkoulun uskonto

Millaista on Nirvanassa? Mitä yhteistä on Raamatulla ja Koraanilla? Millaisia jumalia suomalaiset palvoivat ennen kristinuskon tuloa? Noviisi-sarja johdattaa yläluokkien oppilaat uskonnon maailmaan opetussuunnitelman pohjalta. Sarja sisältää uskonnoista perustietojen lisäksi yksityiskohtia ja yllättäviä näkökulmia.

Katso hinnat ja tilaustiedot tästä >

Noviisi

Oppilaan materiaalit

Noviisi 7

Noviisi 7- kirjan teksti kulkee sujuvasti. Kirja tarjoaa sekä kiinnostavasti esitettyä tietoa että uusia yllättäviä näkökulmia uskontojen maailmaan.Jokainen luku alkaa motivoivilla Totta vai tarua? -väitteillä ja päättyy itsenäiseen ajatteluun kannustaviin tehtäviin. Oppikirjoissa tutustutaan uskontojen peruskertomuksiin, kristinuskoon ja suomalaiseen katsomusperinteeseen sekä eettisiin perusteemoihin myös Katja Tukiaisen piirtämien sarjakuvien avulla.Oppikirjat ovat saatavilla joko erillisinä tai yhteisniteenä. Yhteisnide on kovakantinen ja uudenkokoinen. Yhteisniteen kuvitus on entistäkin monipuolisempi. Kirja mahdollistaa asioiden läpikäymisen erilaisten opetussuunnitelmien mukaisessa järjestyksessä.

Lue lisää

Noviisi 8

Noviisi 8- kirjan teksti kulkee sujuvasti. Kirja tarjoaa sekä kiinnostavasti esitettyä tietoa että uusia yllättäviä näkökulmia uskontojen maailmaan.Jokainen luku alkaa motivoivilla Totta vai tarua? -väitteillä ja päättyy itsenäiseen ajatteluun kannustaviin tehtäviin. Oppikirjoissa tutustutaan uskontojen peruskertomuksiin, kristinuskoon ja suomalaiseen katsomusperinteeseen sekä eettisiin perusteemoihin myös Katja Tukiaisen piirtämien sarjakuvien avulla.Oppikirjat ovat saatavilla joko erillisinä tai yhteisniteenä. Yhteisnide on kovakantinen ja uudenkokoinen. Yhteisniteen kuvitus on entistäkin monipuolisempi. Kirja mahdollistaa asioiden läpikäymisen erilaisten opetussuunnitelmien mukaisessa järjestyksessä.

Lue lisää

Noviisi 9

Noviisi 9- kirjan teksti kulkee sujuvasti. Kirja tarjoaa sekä kiinnostavasti esitettyä tietoa että uusia yllättäviä näkökulmia uskontojen maailmaan.Jokainen luku alkaa motivoivilla Totta vai tarua? -väitteillä ja päättyy itsenäiseen ajatteluun kannustaviin tehtäviin. Oppikirjoissa tutustutaan uskontojen peruskertomuksiin, kristinuskoon ja suomalaiseen katsomusperinteeseen sekä eettisiin perusteemoihin myös Katja Tukiaisen piirtämien sarjakuvien avulla.Oppikirjat ovat saatavilla joko erillisinä tai yhteisniteenä. Yhteisnide on kovakantinen ja uudenkokoinen. Yhteisniteen kuvitus on entistäkin monipuolisempi. Kirja mahdollistaa asioiden läpikäymisen erilaisten opetussuunnitelmien mukaisessa järjestyksessä.

Lue lisää

Noviisi 7-9

Saatavilla myös yhteisniteenä.

Lue lisää

Harjoituskirjat

Noviisi aloittaa kunkin aiheen opiskelun oppikirjan Testaa tietosi -testillä. Tyhjä vastausruudukko löytyy harjoitusvihkosta ja vastaukset selityksineen opettajan materiaalista. Tekemällä monipuolisia Noviisin harjoituksia oppilas muokkaa ja kertaa oppimaansa.

Lue lisää

Oppikirjailijat

Jaakko Heinimäki
Vesa Soikkeli

Sarjakuvat:
Katja Tukiainen

Lue lisää