Framsteg

Peruskoulun ruotsin kertausmateriaali

Framsteg on kannustava peruskoulun ruotsin kertausmateriaali, joka vahvistaa opiskelijan kielitaitoa ennen lukion kurssien aloittamista. Se soveltuu myös lisäkurssiksi peruskoulun 9. luokalle ja ammattikouluihin. Materiaalin avulla kerrataan tehokkaasti peruskoulussa opittu sanasto ja rakenteet sopivina annoksina. Framsteg antaa opiskelijalle välineet suulliseen ilmaisuun ja tarjoaa runsaasti materiaalia kuullunymmärtämiseen ja ääntämisen harjoitteluun.

 

Tuotteet ovat saatavilla niin kauan kuin painosta riittää.

Framsteg

Opiskelijan materiaalit

Framsteg

Oppikirjassa lähdetään kahden suomalaisen lukiolaisen mukana Nordplus-oppilasvaihtoon Tukholmaan. Perillä majoitutaan ruotsalaiseen isäntäperheeseen ja tutustutaan paikallisiin tapoihin ja arkikulttuuriin. Monipuolisten tehtävien avulla harjoitellaan paljon suullista ilmaisua ja reagointia puheeseen arkipäivän tilanteissa. Mukana on myös runsaasti kuunteluharjoituksia.

Oppikirjaan liittyy opiskelijan äänite, joka tukee auditiivista oppijaa. Voit ladata sen tästä:

Opiskelijan äänite, mp3

Lisäksi oppikirjaan on saatavilla ratkaisuvihko itseopiskelun tueksi.

Lue lisää

Opettajan materiaalit

Framsteg opettajan opas

Käsittelyvinkkejä, suullisia pariharjoituksia, äänitetekstit, tehtävien ratkaisut kalvopohjina sekä lopputesti. Opettajan opas on saatavilla sekä monisteena että verkkojulkaisuna. Verkkojulkaisua voi ostaa vain Otavan verkkokaupasta.

Saatavana myös luokkaäänite

Oppikirjailijat

Kari Jukarinen
Sisko Harkoma
Katarina Lötheberg