Det var en gång – Varhennettu ruotsi – Otava Oppimisen palvelut

Det var en gång – Varhennettu ruotsi

Otavan varhennetun ruotsin materiaali Det var en gång tuo iloa oppimiseen. Luokille 1-2 suunniteltu digitaalinen materiaali tutustuttaa lapsen uuteen kieleen ja kulttuuriin. Pääosassa ovat suullinen kielitaito ja toiminnallisuus. Digiopetusaineisto tarjoaa kätevät työkalut opettajalle, digilisätehtävät tukevat oppimista. Materiaali sopii myös lukutaitoa harjoitteleville oppilaille.

 

Tulossa materiaalia myös varhennettuun saksaan, ranskaan ja espanjaan.

Katso myös Jump in! varhennettuun englantiin

 

Opettajan materiaalit

Digiopetusaineisto

Digiopetusaineistosta opettaja löytää kaiken tarvitsemansa materiaalin. Kielen oppiminen lähtee liikkeelle kuullun kautta ja materiaali tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia toiminnalliseen opetukseen. Oppilaat oppivat uuden kielen sanoja, lyhyitä fraaseja ja loruja. Kuvien kautta oppilas näkee, millaista on kohdekielisten maiden lasten elämä. Digiopetusaineistosta löytyy sekä luokassa heijastettavaa materiaalia että tulostettavia väritys- ja askartelupohjia.

 

Oppilaan materiaalit

Digilisätehtävät

Digilisätehtävien avulla oppilas voi harjoitella käsiteltävien aiheiden sanoja ja fraaseja. Mukana on myös pelejä. Kunkin jakson ensimmäiset tehtävät sopivat myös lukemista ja kirjoittamista harjoitteleville oppilaille, sillä ne perustuvat ääneen. Tehtävät ovat responsiivisia ja niitä voi käyttää kaikilla laitteilla.