Stars – Otava Oppimisen palvelut

Stars

Varhennetun englanninopetuksen oppikirja luokille 1–2

Luokille 1–2 varhennettuun englanninopetukseen suunniteltu Stars saa pienet tähdet tuikkimaan ja iloitsemaan englannin kielen oppimisesta. Hauskojen hahmojen ja mukavan toiminnan innoittamana lapsi saa hyvän pohjan tuleville englanninopinnoille. Sammy Soundmanin kanssa ääntämisen harjoittelu sujuu leikkisästi.

Tutustu Stars-näytesivuihin.

Stars

Oppilaan materiaalit

Tähtiroolissa lapset

Englannin oppiminen sujuu ilomielin, kun pääosassa ovat suullinen kielitaito ja toiminnallisuus. Stars antaa hyvät alkeet englannin kielen sanaston ja sanontojen oppimiselle. Oppikirja sisältää runsaasti uusia lauluja, leikkejä, pelejä ja tehtävätyyppejä, jotka vahvistavat kokonaisvaltaista oppimista sekä ryhmässä toimimisen taitoja.

Stars

Start-jakso johdattaa englannin kieleen ja Sounds Fun -äänneharjoitukset sekä laulu ennakoivat kuva-aukeaman sanastoa. Home Stars -kotitehtäväaukeama kertaa opitut sanat ja sanonnat. Star kit -sivut kertaavat jo opittua, mukana on myös kolme innostavaa sanastopeliä.

Kuva-aukeamat kuvasanastoineen ovat seuraavista aiheista: koulu, koulumatka, koti, ostoksilla, eläimet, toimintaa, tutkiminen, tunteet ja perhe. Tehtäväaukeamat löytyvät kätevästi samasta kirjasta ja ne sijaitsevat aina kuva-aukeaman jälkeen. Niissä harjoitellaan kuvalukemista ja sanastoa monipuolisesti sekä lauletaan ja leikitään.

Lue lisää

Opettajan materiaalit

Stars opettajan opas

Antaa opetus- ja toimintavihjeet, vihkotyöohjeet sekä tehtävien ratkaisut. Monistepohjat, laulujen sanat, lisäsanastot ja askarteluvinkit helpottavat oppituntien suunnittelua.

Lue lisää

Stars luokkaäänite

Ääntämistä harjoitellaan Sammy Soundmanin johdolla ja kappaleiden äänimaailma tulee tutuksi. Iloiset laulut piristävät oppitunteja. Mukana ovat myös kuullunymmärtämisen tehtävät.

Lue lisää

Oppikirjailijat

Auli Kaurtola

Sirpa Leinonen

Felice Torchia

Kuvitus: Janne Harju