Oivaltava oppiminen – Otava Oppimisen palvelut

Oivaltava oppiminen

Oivaltava oppiminen yhdistää älyn, tunteen ja luovuuden. Kaikkeen tehokkaaseen oppimiseen liittyy oivaltamista. Kaikki suuret tieteen ja taiteen saavutukset ovat syntyneet ihmettelyn ja uteliaisuuden kautta.

Kirja tarjoaa oivaltavan oppimisen avaimet. Se auttaa ymmärtämään, mikä oppimisessa ja opettamisessa on keskeistä. Miten oppia itse parhaiten ja miten auttaa muita oppimaan? Miten herättää kiinnostus ja motivoida? Kiinnostavat tapaukset, tarinat ja pulmat motivoivat meitä kaikkia. Oppimista siivittävät aktivoivat ja tutkivat oppimismenetelmät, joissa teknologiallakin on sijansa.

Oivaltava oppiminen sopii oppikirjaksi tai yleislukemistoksi opettajille, vanhemmille ja aikuiskouluttajille sekä kaikille kiinnostuneille.

OVH 35€
Saatavilla Otavan verkkokaupasta ja jälleenmyyjiltä.

Oivaltava oppiminen

Oppikirjailijat

Kirsti Lonka

Professori Kirsti Lonka on kokenut psykologi ja pedagogi, joka on kehittänyt innovatiivisia oppimismenetelmiä eri koulutusaloille. Aktivoiva opetus, tutkiva oppiminen sekä ongelmalähtöinen oppiminen ovat Longan erityisaloja. Kirsti on tunnettu myös yleistajuisista luennoistaan, tv-esiintymisistään ja kirjoituksistaan.

Lisätietoa: www.kirstilonka.fi

Lue lisää