All Stars – Otava Oppimisen palvelut

All Stars

Alakoulun englanti

All Stars innostaa kaikki oppilaat mukaansa. Oppiminen rakentuu oppilaan omien kokemusten ja tietojen pohjalle. Kielenkäyttötilanteet ja iloinen kuvitus ovat lapsen maailmasta. Eri aisteihin vetoava opetustapa tarjoaa jokaiselle oppilaalle onnistumisen elämyksiä. Tekstikirja ja harjoituskirja toimivat mainiosti yhteen, ja oppilas pystyy heti puhumaan englantia.

All Stars noudattaa uutta opetussuunnitelmaa.
Lue lisää

Katso hinnat ja tilaustiedot tästä

Tiedoksi: All Stars 36 oppilaan pelit on poistettu käytöstä. Oppilaan pelit oli toteutettu vanhentuvalla Flash-teknologialla.

 

 

All Stars

Ajankohtaista

Uuden Otso-sovelluksen avulla voi kuunnella tekstien ja tehtävien äänitteet

Painettuja All Stars -kirjoja käyttävä oppilas voi Otavan Otso-sovelluksen avulla kuunnella tekstien ja tehtävien äänitteet.

All Stars -sarjan tarinoiden kuunteleminen englanniksi Otso-sovelluksen avulla innostaa opiskelemaan kotona. Kuuntelu tukee myös englannin ääntämisen harjoittelua. Sanoihin ja niiden ääntämiseen on helppo palata ja kuunnella uudelleen Otso-sovelluksen avulla. Tekstin voi kuunnella rauhassa kotona niin monta kertaa kuin itse haluaa!

Tutustu Otso-sovellukseen

All Stars 36 oppilaan pelit on poistettu käytöstä

Oppilaan pelit oli toteutettu vanhentuvalla Flash-teknologialla.

Oppilaan materiaalit

All Stars 3 Reader

Loppuunmyyty

Lue lisää

All Stars 4 Reader

Saatavilla niin kauan kuin painosta riittää.

Lue lisää

All Stars 4 Activity book

Harjoituskirjassa lähdetään liikkeelle kuvasanastosta ja keskeisistä sanonnoista, joita harjoitellaan monipuolisesti: runsaasti suullistavia harjoituksia, draamaa ja tekemällä oppimista. 4. luokan harjoituskirjassa on kaikille yhteiset perustehtävät sekä ylöspäin eriyttävät Extra-tehtävät. Alaspäin eriyttävät tehtävät ovat opettajan oppaassa.

Saatavilla niin kauan kuin painosta riittää.

All Stars 4 Oppilaan äänite, online

All Stars 4 Oppilaan äänite (mp3)

 

Lue lisää

All Stars 5 Reader

All Stars 5 Activity book

Viidennen luokan harjoituskirjassa kerrataan ja laajennetaan tärkeimpiä perussanoja. Mukana on runsaasti suullistavia harjoituksia, draamaa ja tekemällä oppimista. Harjoituskirjassa on kaikille yhteiset perustehtävät sekä ylöspäin eriyttävät Extra-tehtävät. Oppilas voi arvioida oppimaansa kielioppikertaustehtävillä. Alaspäin eriyttävät tehtävät ovat opettajan oppaassa.

All Stars 5 Oppilaan äänite, online

All Stars 5 Oppilaan äänite (mp3)

 

Lue lisää

All Stars 6 Reader

Kuudennella luokalla eriyttäminen on jaettu siten, että hitaammat voivat keskittyä vain ydinainekseen, ja kunkin oppilaan voi ohjata jatkamaan tekstien ja tehtävien parissa omaan tahtiin.

Lue lisää

All Stars 6 Activity book

Kuudennen luokan harjoituskirjassa kerrataan ja laajennetaan tärkeimpiä perussanoja. Eriyttäminen korostuu entisestään, ja tehtävät on jaettu ydinainekseen, perusainekseen sekä extra-ainekseen. Oppilas voi arvioida oppimaansa kielioppikertaustehtävillä.

All Stars 6 Oppilaan äänite, online

All Stars 6 Oppilaan äänite (mp3)

 

Lue lisää

Opettajan materiaalit

All Stars esitysmateriaali 3–6

Kaikki oppimisen aistit käyttöön! Selkeästi koottu ja monipuolinen esitysmateriaali on paljon enemmän kuin kirjan sähköinen vastine. All Stars 3–6 sähköiset opetusaineistot poistuivat käytöstä kesän 2019 jälkeen vanhentuvan Flash-teknologian takia. Tilalle tulivat uudet esitysmateriaalit, jotka sisältävät teksti- ja tehtäväkirjojen sisällöt, ratkaisut, äänet, opettajan kirjat sekä koetyökalun. Katso videolta vinkit esitysmateriaalin käyttöön.

Reader
Kirjan aukeamat kuvien, äänien ja tekstien kera. Kirjastosta löytyvät myös opettajan kirja ja opettajan kirjan ratkaisut.

Activity Book
Activity Bookin tehtävät ja tehtävien ratkaisut, jotka voi näyttää yksitellen tai kaikki kerrallaan sekä tehtävien äänet.

Laulut
Hauskat karaokeversiot, joissa laulun sanat näkyvät kunnolla.

Koetyökalu
Monipuolisen koetyökalun avulla voi tehdä räätälöidyn kokeen arviointimateriaalin koetehtävistä.

All Stars Opettajan kirja 3, 4, 5 ja 6

Käyttäjäystävällinen Opettajan kirja soveltuu eri opetustyyleille. Se tarjoaa kappaleiden käsittely- ja toimintavihjeet kätevästi yhdellä aukeamalla. Värikkäässä oppaassa kappaleen käsittely etenee vaiheittain. Tekstikirjan aukeaman ympärillä on yksityiskohtaiset vinkit tehtävien ja tekstin käsittelyyn, teksteihin ja kuviin liittyvää kulttuuritietoutta sekä kuullunymmärtämisen tekstit. Jokaisen kappaleen yhteydessä on myös kaikki lisämateriaali helposti löydettävissä.
Opettajan kirjassa on All Stars -harjoituskirjan tehtäville esitelty runsaasti vaihtoehtoja: parikeskusteluja ja -harjoituksia, leikkejä, pelejä ja leikkiohjeet lauluihin. Opettajan kirjan lisämateriaali on kappaleen yhteydessä kätevästi etenemisjärjestyksessä.

 Saatavilla niin kauan kuin painosta riittää.

Lue lisää

All Stars Activity Book Key 3, 4, 5 ja 6

Harjoituskirjan tehtävien ratkaisut erillisenä kirjana.
Saatavilla niin kauan kuin painosta riittää.

Lue lisää

All Stars Arviointimateriaali 3, 4, 5 ja 6

Arviointimateriaali sisältää eritasoisia tehtäviä kirjan perusteksteistä, kuvasanastoista ja rakenteista. Jokaisesta jaksosta on koottu valmis koepaketti, jonka voi pitää sellaisenaan tai muokata mieleisekseen. Arviointimateriaalissa on runsaasti vaihtoehtoisia tehtäviä, joista voi valita yksilölliset koetehtävät oppilaan tarpeisiin. Koepaketti sisältää myös CD-romin, jossa on kuuntelukokeet ja koetehtävät (pdf).
Saatavilla niin kauan kuin painosta riittää.

Lue lisää

Lisämateriaalit

All Stars Keppinuket

All Stars -aiheisilla keppinukeilla oppilaat voivat eläytyä teksteihin ja näytellä kirjan hahmoja. Mukana ovat Holly, Matt, Penny, Amy, Colin, Snoffle, Aunt Rose ja Granddad.
Saatavilla niin kauan kuin painosta riittää.

Lue lisää

Oppikirjailijat

Raquel Benmergui
Tiina Sarisalmi
Tiina Peltonen
Marcus Ellonen
Ulla Alamikkelä
Laura Ritola
Annamari Granlund

Lue lisää

Esittelyvideo