All Stars – Otava Oppimisen palvelut

All Stars

Alakoulun englanti

All Stars innostaa kaikki oppilaat mukaansa. Oppiminen rakentuu oppilaan omien kokemusten ja tietojen pohjalle. Kielenkäyttötilanteet ja iloinen kuvitus ovat lapsen maailmasta. Eri aisteihin vetoava opetustapa tarjoaa jokaiselle oppilaalle onnistumisen elämyksiä. Tekstikirja ja harjoituskirja toimivat mainiosti yhteen, ja oppilas pystyy heti puhumaan englantia.

All Stars noudattaa uutta opetussuunnitelmaa.
Lue lisää >

Katso hinnat ja tilaustiedot tästä >

All Stars

Oppilaan materiaalit

All Stars 3 Reader

Tekstikirja on jaettu neljään jaksoon. Jokainen jakso sisältää neljä peruskappaletta, yhden kertauskappaleen ja 2-4 Extra-kappaletta ylöspäin eriyttämiseen. Eriyttäminen tapahtuu ryhmähenkeä vahvistaen yhden materiaalin sisällä, jolloin koko luokalla on sama kirja.

Lue lisää

All Stars 3 Activity Book

Harjoituskirja toimii kaikentasoisilla oppijoilla ja tehtävät etenevät johdonmukaisesti. Kirjan kanssa käydään läpi kuvasanasto ja kappaleen keskeiset fraasit harjoituksineen. Harjoituskirjan lopussa on pari- ja luokkatehtäviä, kotitehtäviä, Yes, I can -tehtäviä sekä Extra-tehtäviä nopeimmille. Alaspäin eriyttävät tehtävät ovat opettajan oppaassa.

All Stars 3 Oppilaan äänite, online

All Stars 3 Oppilaan äänite (mp3)

Oppilaan pelit

tunnus: as3pelaaja
salasana: 3avain

Lue lisää

All Stars 4 Reader

All Stars 4 Activity book

Harjoituskirjassa lähdetään liikkeelle kuvasanastosta ja keskeisistä sanonnoista, joita harjoitellaan monipuolisesti: runsaasti suullistavia harjoituksia, draamaa ja tekemällä oppimista. 4. luokan harjoituskirjassa on kaikille yhteiset perustehtävät sekä ylöspäin eriyttävät Extra-tehtävät. Alaspäin eriyttävät tehtävät ovat opettajan oppaassa.

All Stars 4 Oppilaan äänite, online

All Stars 4 Oppilaan äänite (mp3)

Oppilaan pelit

tunnus: as4pelaaja
salasana: 4avain

Lue lisää

All Stars 5 Reader

All Stars 5 Activity book

Viidennen luokan harjoituskirjassa kerrataan ja laajennetaan tärkeimpiä perussanoja. Mukana on runsaasti suullistavia harjoituksia, draamaa ja tekemällä oppimista. Harjoituskirjassa on kaikille yhteiset perustehtävät sekä ylöspäin eriyttävät Extra-tehtävät. Oppilas voi arvioida oppimaansa kielioppikertaustehtävillä. Alaspäin eriyttävät tehtävät ovat opettajan oppaassa.

All Stars 5 Oppilaan äänite, online

All Stars 5 Oppilaan äänite (mp3)

Oppilaan pelit

tunnus: as5pelaaja
salasana: 5avain

Lue lisää

All Stars 6 Reader

Kuudennella luokalla eriyttäminen on jaettu siten, että hitaammat voivat keskittyä vain ydinainekseen, ja kunkin oppilaan voi ohjata jatkamaan tekstien ja tehtävien parissa omaan tahtiin.

Lue lisää

All Stars 6 Activity book

Kuudennen luokan harjoituskirjassa kerrataan ja laajennetaan tärkeimpiä perussanoja. Eriyttäminen korostuu entisestään, ja tehtävät on jaettu ydinainekseen, perusainekseen sekä extra-ainekseen. Oppilas voi arvioida oppimaansa kielioppikertaustehtävillä.

All Stars 6 Oppilaan äänite, online

All Stars 6 Oppilaan äänite (mp3)

Oppilaan pelit

tunnus: as6pelaaja
salasana: 6avain

Lue lisää

Opettajan materiaalit

All Stars Sähköinen opetusaineisto 3, 4, 5 ja 6

Kaikki oppimisen aistit käyttöön! Selkeästi koottu ja monipuolinen sähköinen opetusaineisto on paljon enemmän kuin kirjan sähköinen vastine.

Reader
Kirjan aukeamat kuvien, äänten ja tekstien kera.

Activity Book
Activity Bookin tehtävät ja tehtävien ratkaisut, jotka voi näyttää yksitellen tai kaikki kerrallaan, sekä tehtävien äänet.
Kuvasanastot ja kuuntelutoiminto samalla sivulla. Kuvasanastojen yhteydessä sanastopeli. Sanoja opetellaan mm. sarjakuvatehtävien, muistipelien ja tee oma raahauspeli -tehtävien avulla.

Äänite
Readerin tekstien kuuntelu kappaleaukeaman yhteydessä. Kuunneltavan lauseen värikorostus seuraamisen helpottamiseksi. Activity Bookin tehtävien kuuntelumateriaali tehtävien yhteydessä.

Laulut
Hauskat karaokeversiot, joissa laulun sanat näkyvät kunnolla.

Koepaketti
Monipuolisen koetyökalun avulla voi tehdä räätälöidyn kokeen arviointimateriaalin koetehtävistä. Kokeen voi kätevästi tallentaa omalle koneelle ja avata uudelleen koetyökalulla. Kuullunymmärtämisen kokeissa on mukana äänet. Kokeiden ratkaisut ovat pdf:nä.

Oppilaan pelit
Kuvasanastojen aihepiireistä hauskat ja monipuoliset pelit, joita oppilaat voivat pelata kotikoneiltaan.

Sanakortit
All Stars 3:ssa keskeisestä sanastosta värikkäästi kuvitetut sanakortit, joissa on mukana ääni. Sanat saa piiloon tai näkyviin käyttötarkoituksen mukaan.

Tutustu veloituksetta All Starsin sähköisiin opetusaineistoihin 30 päivän ajan Otavan Opepalvelussa!

All Stars Opettajan kirja 3, 4, 5 ja 6

Käyttäjäystävällinen Opettajan kirja soveltuu eri opetustyyleille. Se tarjoaa kappaleiden käsittely- ja toimintavihjeet kätevästi yhdellä aukeamalla. Värikkäässä oppaassa kappaleen käsittely etenee vaiheittain. Tekstikirjan aukeaman ympärillä on yksityiskohtaiset vinkit tehtävien ja tekstin käsittelyyn, teksteihin ja kuviin liittyvää kulttuuritietoutta sekä kuullunymmärtämisen tekstit. Jokaisen kappaleen yhteydessä on myös kaikki lisämateriaali helposti löydettävissä.
Opettajan kirjassa on All Stars -harjoituskirjan tehtäville esitelty runsaasti vaihtoehtoja: parikeskusteluja ja -harjoituksia, leikkejä, pelejä ja leikkiohjeet lauluihin. Opettajan kirjan lisämateriaali on kappaleen yhteydessä kätevästi etenemisjärjestyksessä.

Lue lisää

All Stars Activity Book Key 3, 4, 5 ja 6

Harjoituskirjan tehtävien ratkaisut erillisenä kirjana.

Lue lisää

All Stars Arviointimateriaali 3, 4, 5 ja 6

Arviointimateriaali sisältää eritasoisia tehtäviä kirjan perusteksteistä, kuvasanastoista ja rakenteista. Jokaisesta jaksosta on koottu valmis koepaketti, jonka voi pitää sellaisenaan tai muokata mieleisekseen. Arviointimateriaalissa on runsaasti vaihtoehtoisia tehtäviä, joista voi valita yksilölliset koetehtävät oppilaan tarpeisiin. Koepaketti sisältää myös CD-romin, jossa on kuuntelukokeet ja koetehtävät (pdf).

Lue lisää

Lisämateriaalit

All Stars Keppinuket

All Stars -aiheisilla keppinukeilla oppilaat voivat eläytyä teksteihin ja näytellä kirjan hahmoja. Mukana ovat Holly, Matt, Penny, Amy, Colin, Snoffle, Aunt Rose ja Granddad.

Tilaa Otavan verkkokaupasta.

Lue lisää

Oppikirjailijat

Raquel Benmergui
Tiina Sarisalmi
Tiina Peltonen
Marcus Ellonen
Ulla Alamikkelä
Laura Ritola
Annamari Granlund

Lue lisää

Esittelyvideo