Abi espanja

Ylioppilaskokeeseen valmentava materiaali

Ainutlaatuinen espanjan kertaus- ja harjoituskirja valmentaa tehokkaasti ylioppilaskokeeseen ja sopii sekä itseopiskeluun että luokassa tapahtuvaan työskentelyyn. Kirjan avulla voi hioa kaikkia ylioppilaskokeessa testattavia taitoja ja harjoitella eri tehtävätyyppejä. Tekstit harjoittavat luetunymmärtämistä ja vahvistavat eri aihepiirien hallintaa. Kielioppi kertautuu runsaiden harjoitusten avulla.

 

HUOM!
Äänite nyt ladattavissa mp3-muodossa. Ks. Opiskelijan materiaalit.

Abi espanja

Opiskelijan materiaalit

Kirjaan liittyy äänite, jolla on kaikki kirjan tekstit ja kuunteluharjoitukset. Näin myös itseopiskelija voi harjoitella kuullunymmärtämistä.

Lataa opiskelijan mp3-äänite laitteellesi: Abi_espanja_aanite_mp3.zip tai kuuntele online-versiota.

Abi espanja ratkaisuvihko

Ratkaisuvihko sisältää kirjan tehtävien ratkaisut selityksineen sekä kuuntelutehtvävien äänitekäsikirjoitukset ja se on oivallinen apu itseopiskelijalle.

Lue lisää

Opettajan materiaalit

Abi espanja opettajan opas

Opettajan opas sisältää lisämateriaalia kirjan teksteihin, kuuntelutehtävien käsikirjoitukset, sanakokeita, kielioppiselitykset ja lisätehtäviä kielioppiin. Opettajan opas on saatavana sekä printattuna että pdf-muotisena verkkojulkaisuna.

Lue lisää

Abi espanja ratkaisuvihko

Ratkaisuvihko sisältää kirjan tehtävien ratkaisut selityksineen sekä kuuntelutehtvävien äänitekäsikirjoitukset ja se on oivallinen apu sekä opettajalle että itseopiskelijalle.

Lue lisää

Oppikirjailijat

* Jover Rodríguez, Alejandro
* Kaasinen, Kaija

Lue lisää