Abi englanti

Tehokas kertaus- ja harjoituskirja abiturientille. Kaikki ylioppilaskokeessa testattavat taidot vahvistuvat, sillä eri tehtävätyyppejä harjoitellaan kattavasti. Kirjassa on uudet mielenkiintoiset tekstit luetunymmärtämisen harjoitteluun, monipuolista kuullunymmärtämisen harjoittelua, runsaasti kielioppiharjoituksia, sanastoharjoituksia sekä ohjeita mm. onnistuneen kirjoitelman ja tiivistelmän laatimiseen sekä monivalinta-, aukko-, täydennys- ja käännöstehtävien tekemiseen.

 

Tutustu myös Abilities -englantia abiturienteille -digikirjaan.

Abi englanti

Opiskelijan materiaalit

Abi englanti

Oppikirjaan liittyy äänite, jolla on kirjan tekstien lisäksi kuullunymmärtämistehtävät. Näin itseopiskelijakin voi helposti harjoitella kuullunymmärtämistä.

Lataa opiskelijan mp3-äänite laitteellesi: Abi_englanti_aanite_mp3.zip tai kuuntele online-versiota.

Lue lisää

Opettajan materiaalit

Abi englanti opettajan opas

Opettajan oppaassa on lämmittelykysymyksiä tekstien aihepiireihin virittäytymiseksi, tekstien esittelyt, kirjan tehtävien ratkaisut heijastettavassa koossa ja kuullunymmärtämistehtävien äänitekäsikirjoitukset. Lisäksi kaikkiin teemasanastoihin on valmiit sanastokokeet ja kirjan malliaineista korjatut versiot. Mukana on myös kirjoitelman otsikoita. Opettajan opas on saatavana pdf-muotoisena verkkojulkaisuna.

Lue lisää

Abi englanti ratkaisut

Ratkaisuvihkossa on kaikkien kirjan tehtävien ratkaisut, kuullunymmärtämistehtävien äänitekäsikirjoitukset ja kirjan malliaineet korjattuina. Se on kätevä apu niin opettajalle kuin itseopiskelijallekin.

Lue lisää

Oppikirjailijat

* Jaakko Mäki
* Riitta Silk

Lue lisää