Hauska matka Eskariin!

Eheyttävä esiopetusmateriaali, jonka avulla esiopetusvuosi on helppo toteuttaa!

Esa ja Oona aloittavat syksyllä esikoulun. Mikä eskari oikein on? Mitä siellä tehdään? Eskarissa alkaa hauska matka, jonka aikana opitaan mielikuvituksen ja leikin avulla. Yhdessä kuunnellaan, tutkitaan ja keskustellaan. Ja jokaisella on ensimmäinen oikea koulukirja!

Hauska matka Eskariin! -materiaali kattaa kaikki esiopetuksen sisältöalueet: kielen ja vuorovaikutuksen, matematiikan, ympäristö- ja luonnontiedon, terveyskasvatuksen, eettiset ja katsomukselliset aiheet, fyysisen ja motorisen kehityksen sekä taiteen ja kulttuurin.

Saatavilla niin kauan kuin painosta riittää.

Hauska matka Eskariin!

Oppilaan materiaalit

Hauska matka eskariin! lapsen kirja

Hauska matka eskariin! lapsen kirja

Hauska matka Eskariin! -materiaalin kanssa riittää monenlaista tekemistä. Kun aiheita on käsitelty eri työtapoja käyttäen, lapsen kirjan kauniit ja kivat kuvat houkuttelevat tehtävien pariin. Lapsi arvioi omaa oppimistaan pitkin vuotta Lukutoukan matkassa. Matkakumppaneiksi lapsi saa myös eskari-ikäiset Oonan ja Esan. Kun kirjan viimeinenkin sivu on täytetty, kirja jää lapselle muistoksi eskarivuodesta ja opituista asioista.

Kirja on jaettu kolmeen osaan: jaksoihin liittyvät tehtävät, numeroiden ja kirjainten hienomotoriset harjoitukset sekä sivut omien projektien ja retkien dokumentointiin.

Lapsen kirja näytesivut >

Lue lisää

Opettajan materiaalit

Hauska matka eskariin! Laulu-CD

Äänitteellä on yli 20 laulua, joista suurin osa on varta vasten tähän materiaaliin tehtyjä. CD:llä on kaikkiin kirjassa esiintyviin äänteisiin liittyvät uudet äännelaulut sekä lauluja erilaisiin tunnelmiin. Sieltä löytyy myös jokaisen jakson musiikillisiin tavoitteisiin sopivaa laulettavaa sekä lauluja säestämään liikuntaa ja tanssia.

Oppikirjailijat

Marika Jansson
Sanna Metsälä-Kotipelto

Kuvitus
Maija Vuorela

Tarinat
Tuula Kallioniemi