Talonrakennus

Talonrakennnus -sarjan kirjat muodostavat vankan perustan työssä oppimiselle, niin rakennusteollisuuden työpaikoilla kuin oppilaitoksissakin. Runsaiden harjoitusten ja työtehtävien ansiosta kirjat tukevat hyvin myös omatoimista opiskelua.

Kirjoissa on käsitelty niitä rakennusalan materiaaleja, jotka ovat nyt yleisiä tai yleistyvät lähivuosina. Rakenneratkaisuiksi ja työohjeiksi on valittu nykytutkimusten valossa turvallisia ja suositeltavia malleja. Kirjoissa on otettu huomioon voimassaolevat maankäyttö- ja rakennuslain uudistukset.

Kirja on laadittu rakennusalan ammatillisen peruskoulutuksen opetussuunnitelman perusteiden mukaisesti.

Talonrakennus

Opiskelijan materiaalit

Talonrakennus 1

Talonrakennus 1 -kirjan avulla opiskelija saa vankan perustan työssä oppimiselle, niin rakennusteollisuuden työpaikoilla kuin oppilaitoksissakin. Kirjassa käsitellään rakentamisen perusteita ja työturvallisuutta, rakentamisen ja rakennusosien peruskäsitteitä, rakennusmateriaaleja sekä maanrakennustöitä. Runsaat harjoitukset ja työtehtävät tukevat hyvin myös omatoimista opiskelua.

Lue lisää

Talonrakennus 2

Talonrakenus 2 -kirjan aiheina ovat rakennushanke ja sen toteutus, kosteuden- ja vedenpaineeneristykset, lämmöneristystyöt, ääneneristystyöt ja mittaustyöt. Kirjassa on runsaasti harjoituksia.

Lue lisää

Talonrakennus 3

Talonrakennus 3 -kirjassa käsitellään ammattipiirustuksen perusteet, pää- ja työpiirustukset sekä rakenne- ja erikoispiirustukset. Lisäksi kirjassa on runsaasti harjoituksia, jotka sopivat myös omatoimiseen työskentelyyn ja kehittävät näin opiskelijan loogista ajattelukykyä.

Lue lisää

Oppikirjailijat

Keijo Kyyrönen