Symmetria digikirja

Hius- ja kauneudenhoitoalan matematiikka, fysiikka ja kemia

Symmetria digikirja kattaa hius- ja kauneudenhoitoaloilla tarvittavat perustiedot matemaattisista aineista. Digitaalinen aineisto sisältää teoriaa ja tehtäviä. Opiskelija voi harjoitella automaattisesti tarkastuvien tehtävien avulla. Näin aineiston käyttäjä saa välittömästi palautteen osaamisestaan ja edistymisestään opinnoissa. Opiskelija voi jakaa opettajalle yhteenvedon tekemistään tehtävistä pdf-muodossa.

Digimateriaali kulkee mukana kaikkialle, mikä mahdollistaa opiskelun vaikkapa työssäoppimisjaksolla.

Matematiikan osion lähtökohtana on, että matematiikkaa ei opita kaavojen avulla, vaan asiat pyritään ymmärtämään alan esimerkkien avulla. Laskuihin tarvittavia kaavoja voi tarvittaessa etsiä netistä, ja tästä taidosta on hyötyä myös työelämässä.

Fysiikassa keskitytään lämpöön, sähköön ja säteilyn käyttöön hius- ja kauneudenhoitoaloilla. Kemian sisällöt painottuvat peruskemiaan ja lähtökohtana on kemian asioiden liittäminen ammattiin. Kappaleessa “Hiusalan kemia” käsitellään perusasiat hiuksen rakenteesta ja hiuksiin tehtävistä kemiallisista käsittelyistä.

Tutustu demoon.

Tutustu sisällysluetteloon.

 

Symmetria myydään henkilökohtaisella 36 kuukauden lisenssillä. Opiskelija voi ostaa aineiston hyvin varustetuista verkkokirjakaupoista. Oppilaitos voi tilata lisenssejä opiskelijoille Kirjavälityksestä.

 

Symmetria digikirja

Oppikirjailijat

annele Manni