Parfait!

Ranskaa aikuisille

Parfait!-oppikirjat tarjoavat ajankohtaista ja tarkoituksenmukaista materiaalia aikuiseen makuun. Ranskalaista kulttuuria ja elämää tuodaan tyylikkäästi esiin. Kieliasu on sopivan haastavaa, tekstit luontevia ja sanasto kiinnostavaa. Kielioppi esitetään selkeästi ja loogisina kokonaisuuksina, ja opitut asiat kertautuvat. Monipuolisista harjoituksista riittää ammennettavaa erityylisille oppijoille.

Parfait!

Opiskelijan materiaalit

Parfait! 1 Ranskaa aikuisille

Parfait! 1 Ranskaa aikuisille on ranskan alkeisoppikirja, joka soveltuu myös ranskan perusteiden kertaamiseen. Sen teemoina ovat mm. arkielämä, ostokset, matkustaminen, messut, ravintola ja yksinkertaiset työelämän tilanteet. Parfait! 1 painottaa kommunikatiivisuutta, ja kieliopilliset rakenteet esitetään selkeästi. Kirjassa on runsaasti erityyppisiä harjoituksia, jotka rohkaisevat käyttämään kieltä.

Lue lisää

Parfait! 2 Ranskaa aikuisille

Parfait! 2 on ranskan oppikirja aikuisille, jotka ovat jo opiskelleet hiukan ranskaa. Kirja tutustuttaa moneen Ranskan alueeseen ja kaupunkiin. Muita aihepiirejä ovat ranskalainen elämäntapa arkena ja työssä, lomalla ja vapaa-aikana joko perheen tai ystävien kesken. Parfait! 2:ssa painottuu kommunikatiivisuus. Kieliopilliset rakenteet on esitetty selkeästi, ja lukuisat ja monipuoliset harjoitukset innostavat käyttämään kieltä rohkeasti.

Tutustu näytesivuihin.

Lue lisää

Parfait! 3 Ranskaa aikuisille

Parfait! 3 on ranskan oppikirja aikuisille, jotka ovat jo opiskelleet ranskaa ja haluavat syventää taitojaan ja tietojaan. Kirja tutustuttaa ranskankielisiin alueisiin ja ihmisiin niin arjessa kuin vapaa-aikanakin. Bon à savoir -osiot antavat kulttuuritietoutta ranskaksi. Parfait! 3 kertaa käytännön taitoja, erityisesti suullisia. Rakenteet esitellään selkeästi ja mukana on runsaasti monipuolisia harjoituksia. Oppikirja sisältää opiskelijan CD:n.

Tutustu näytesivuihin.
Kuuntele ääninäyte.

Lue lisää

Parfait! 1-2 ja 3 Ratkaisut ja äänitetekstit

Ratkaisuvihkonen on hyödyllinen apu itseopiskelijalle. Se sisältää tiiviissä muodossa ratkaisut oppikirjan tehtäviin sekä kuuntelutehtävien tekstit. Saatavilla myös verkkojulkaisuna (pdf).

Lue lisää

Opettajan materiaalit

Parfait! Opettajan materiaalit

Opettajan materiaalit sisältävät oppikirjan tekstien ja tehtävien käsittelyyn liittyviä vinkkejä, tehtävien ratkaisut, kieliopillisia ja sanastollisia harjoituksia sekä muuta lisämateriaalia. Oppaat ovat saatavissa sekä monisteena että verkkojulkaisuna (pdf).

Parfait! Luokkaäänitteet

Lue lisää

Äänitteet

Parfait! 1-2 Ratkaisut ja äänitetekstit

Ratkaisuvihkonen on hyödyllinen apu itseopiskelijalle. Se sisältää tiiviissä muodossa ratkaisut oppikirjan tehtäviin sekä kuuntelutehtävien tekstit. Saatavilla myös verkkojulkaisuna (pdf).

Lue lisää

Parfait! Opiskelijan äänitteet

Erilliset opiskelijan CD:t on saatavissa Parfait! 1- ja 2 -kirjoihin. Parfait! 3 -kirja sisältää opiskelijan äänitteen.

Lue lisää

Oppikirjailijat

Parfait! 1

Tiina Martikainen

Marjaana Mäkelä

Parfait! 2 ja 3

Tiina Martikainen

Olli-Pekka Lindgren

Lue lisää