Michi

Japanin peruskurssi

Michi avaa tien japanin kieleen ja kulttuuriin. Michi opettaa arjessa tarvittavaa kieltä ja sanastoa ja samalla tutustuttaa japanilaiseen elämänmuotoon. Materiaali soveltuu kansalais- ja työväenopistoon sekä aikuisopiskeluun, lukioon ja itseopiskeluun.

Michi

Opiskelijan materiaalit

Michi Tie japanin kieleen

Michin aihepiirit liittyvät Japanissa matkustamiseen, joten tutuksi tulevat mm. majoittumiseen, kulkuvälineisiin, ostoksiin ja ravintolassa syömiseen liittyvät tilanteet. Kattavat ja selkeät kielioppiselitykset silottavat tietä kielen hallintaan. Erilaiset harjoitukset antavat varmuutta puhetilanteisiin, eikä tapakulttuuriakaan ole unohdettu.

Lue lisää

Michi 2 Vuosi Japanissa

Sarjan toinen osa syventää kielitaitoa ja kulttuurin tuntemusta. Kirja kertoo suomalaisen vaihto-oppilaan kokemuksista Japanissa. Tarinan myötä tutustutaan japanilaiseen arkeen, elämään ja vuosirytmiin. Kirjassa käytetään kauttaaltaan japanilaisia kirjoitusmerkkejä. Kirja sisältää äänitteen (CD).

Lue lisää

Opettajan materiaalit

Opettajan aineistot

Michi ja Michi 2 Opettajan aineistot sisältävät lisätehtäviä ja keskusteluharjoituksia. Saatavissa sekä paperiversiona että verkkojulkaisuna (pdf).

Ratkaisut

Ratkaisuvihkot, tarkoitettu myös opiskelijoille.

Äänitteet

Äänite (CD) tukee opiskelua dialogien ja kuunteluharjoitusten avulla. Michi Tie japanin kieleen -kirjaan kuuluu erillinen äänite. Michi 2 Vuosi Japanissa -kirja sisältää äänitteen.

Oppikirjailijat

Pia Matilainen, Virpi Serita