Freut mich

Freut mich on uusi ajantasainen saksan oppikirjasarja aikuisille. Kirjojen aihepiirejä ovat muun muassa matkailu, työelämä ja opiskelu. Freut mich tukee puhumaan oppimista ja motivoi heti kielen opiskelun alusta lähtien käyttämään kieltä. Kielioppia opitaan kuin huomaamatta opintojen edetessä. Saksankielisten alueiden kulttuuria esitellään innostavasti aitojen tilanteiden kautta.

Freut_mich_1

Opiskelijan materiaalit

Freut mich 1

Freut mich 1 vie värikkäälle matkalle saksankielisiin maihin ja niiden kieleen. Freut mich 1 sopii sekä vasta-alkajille että alkeiden kertaajille. Freut mich innostaa niin opiskelijaa, matkailijaa kuin työelämän saksaa tarvitsevaa.

Ajankohtaiset tekstit, runsaat keskusteluharjoitukset ja monipuoliset tehtävät kannustavat käyttämään kieltä aidoissa tilanteissa esimerkiksi ravintolassa ja hotellissa. Kirja opettaa myös hoitamaan työpuhelun ja keskustelemaan saksaksi. Kielioppi esitellään selkeästi ja opiskelijaystävällisesti.

Taitotaso A1

Tutustu näytesivuihin tästä.

Lue lisää

Freut mich 2

Freut mich 2 ilmestyy heinäkuussa 2018.

Lue lisää

Freut mich 3

Opettajan materiaalit

Opettajan aineisto

Opettajan aineistot ovat verkkojulkaisuja (pdf) ja ne sisältävät äänitetekstit, kirjan tehtävien vastaukset sekä runsaasti eriyttäviä harjoituksia. Aineistot ovat ostettavissa Otavan verkkokaupasta.

Ratkaisut

Ratkaisut (pdf) tukeevat itsenäistä opiskelua. Ratkaisut sisältää kirjan tehtävien ratkaisut sekä äänitetekstit.

Äänitteet 

Äänite sisältää kirjan tekstit, kuunteluharjoitukset ja tekstisanastot. Äänitteet (mp3) ovat ostettavissa Otavan verkkokaupasta.

Oppikirjailijat

Arja Blanco

Pauli Kudel