C’est parfait !

Uusi tyylikäs ranskan sarja C'est parfait ! tempaa heti mukaansa ja ottaa huomioon aikuisopiskelijan viestintätarpeet. Kieli on ajankohtaista ranskaa, sanasto käytännönläheistä ja rakenne selkeä. Mielenkiintoiset tekstit tutustuttavat ranskalaiseen kulttuuriin ja elämään.

C'est parfait ! rohkaisee opiskelijaa käyttämään kieltä heti alusta alkaen. Kielioppi esitetään selkeästi ja loogisina kokonaisuuksina, ja opiskeltuja asioita kerrataan luontevasti opintojen edetessä.

Opiskelijan materiaalit

C'est parfait! 1

Uusi ranskan alkeisoppikirja painottaa kommunikointia erilaisissa käytännön viestintätilanteissa – dialogit ovat eloisia ja autenttisen tuntuisia. Huomiota on kiinnitetty erityisesti ääntämiseen
ja puhumiseen. Kieliopilliset rakenteet esitetään selkeästi ja kattavasti, ja kirjassa on runsaasti erityyppisiä harjoituksia, jotka rohkaisevat käyttämään kieltä ja harjoittelemaan opittuja rakenteita.

Tarina sijoittuu nizzalaiseen perhehotelliin, ja siinä seurataan hotellin työntekijöiden ja heidän perheenjäsentensä elämää. Ranskalaista kulttuuria esitellään monipuolisesti.

Taitotaso A1

Näytesivut löytyvät tästä.

Lue lisää

C'est parfait ! 2

C’est parfait ! 2 antaa käytännönläheisiä eväitä ranskan kielellä selviytymiseen. Painopiste on sarjan ensimmäisen osan tavoin puhumisessa. Kakkososa vie eri puolille Ranskaa ja opettaa selviytymään mm. matkustustilanteissa. Kielioppi esitetään selkeästi ja loogisina kokonaisuuksina.

Opettajan työn tueksi C’est parfait ! tarjoaa monipuolisen opettajan aineiston (pdf), joka sisältää oppikirjan tekstien ja tehtävien käsittelyyn liittyviä vinkkejä, tehtävien ratkaisut, kieliopillisia ja sanastollisia harjoituksia sekä muuta lisämateriaalia.

Lue lisää

C'est parfait ! 3

C’est parfait ! 3 ilmestyy keväällä 2020.

Lue lisää

Opettajan materiaalit

C’est parfait ! Opettajan aineistot

Opettajan aineistot sisältävät oppikirjan tekstien ja tehtävien käsittelyyn liittyviä vinkkejä, tehtävien ratkaisut, kieliopillisia ja sanastollisia harjoituksia sekä muuta lisämateriaalia. Aineistot ovat verkkojulkaisuja (pdf) ja ostettavissa Otavan verkkokaupasta.

C’est parfait! Äänitteet

Äänitteet sisältävät kirjan tekstit, kuunteluharjoitukset ja tekstisanastot. Äänitteet (mp3) ovat ostettavissa Otavan verkkokaupasta.

Lue lisää

Oppikirjailijat

C’est parfait !

Olli-Pekka Lindgren

Tiina Martikainen

Enguerrand Lanoire

Lue lisää