Expert Svenska

Expert-sarjan oppikirjat opettavat ammattiruotsia oikealla asenteella - alakohtaisesti ja käytännönläheisesti. Oppikirjoihin liittyy äänite ja opettajan aineisto.

Expert Svenska

Opiskelijan materiaalit

Expert Svenska för matproffs

Käytännönläheinen oppikirja ja hakuteos ravitsemisalalle keskittyy olennaisimpaan työssä tarvittavaan kieleen. Kuvasanastot auttavat omaksumaan keskeiset termit. Harjoitukset painottuvat asiakaspalveluun ja rohkaisevat puhumaan ruotsia. Tärkeässä roolissa ovat myös ruokaohjeet ja niiden tulkinta. Kirjassa kerrataan ruotsin peruskielioppi. Mukana on ylöspäin eriyttäviä Extra-osioita ja portfoliotehtäviä. Samanaikainen eriyttäminen on helppoa opettajan oppaan monipuolisilla lisätehtävillä. Kattaa opetussuunnitelman pakollisen kurssin.

Tutustu näytesivuihin.

Lue lisää

Expert Svenska för teknikproffs

Tekniikan ammattialojen oppikirja on suunnattu erityisesti auto-, elektroniikka-, sähkö-, rakennus- ja IT-alojen opiskelijoille. Harjoitukset painottavat ammattiin ja työvälineisiin liittyvää sanastoa. Aiheita ovat mm. alan opinnot ja työtehtävät, asiakaspalvelu, yritystoiminta, työturvallisuus ja kansainvälisyys. Mukana on eri alojen teemasanastoja. Portfoliotehtävät kertaavat oman alan erityissanastoa ja opettajan oppaassa on eriyttäviä lisätehtäviä. Kattaa opetussuunnitelman pakollisenkurssin.

Tutustu näytesivuihin.

Lue lisää

Oppikirjailijat

Expert Svenska för matproffs

Panu Koponen

Lue lisää

Expert Svenska för teknikproffs

Ritva Minni

Lue lisää