Inspiraatiota opetukseen

Opiskele tietojenkäsittelytieteen perusteet rennon luovasti! Linda Liukas on tehnyt alakoulun opettajille inspiroivan Rakkauskirjeitä tietokoneelle -materiaalipankin, joka sisältää videoita, apuvälineitä ja oheismateriaaleja luokissa työskentelyyn. Kokonaisuus on saatavilla suomeksi ja ruotsiksi vain Tuhattaiturin digiopetusaineistoista.

 

Innostava itseopiskelupaketti alakoulun opettajille

Rakkauskirjeitä tietokoneelle -materiaalipankin avulla opettaja voi opiskella tietojenkäsittelytieteen perusteet helposti ja innostavasti. Se sisältää 10 videota, kiinnostavia linkkejä sekä oppimispäiväkirjan. Ja kaiken opitun voi ottaa heti käyttöön oppilaiden kanssa!

Sinulle Tuhattaituri-opettaja

Saat koko inspiroivan Rakkauskirjeitä tietokoneelle -materiaalipankin Tuhattaituri-sarjan digiopetusaineistoista. Tuhattaiturin digiopetusaineistoja käytetään Otavan Opepalvelun kautta. Materiaalit ovat ruotsiksi Karlavagnen-sarjan digiopetusaineistoissa ja englanniksi Hello Ruby -sivuilla.

Linda Liukas

Kirjailija-kuvittaja Linda Liukas on Suomen tunnetuin koodauslähettiläs. Hän on mm. ollut perustamassa Rails Girls -metodia, jolla opetetaan tytöille koodauksen alkeita ympäri maailmaa. Vuonna 2014 Liukas palkittiin Valtionpalkinnolla digitaalisen teknologian ymmärrettäväksi tekemisestä lapsille.

Tutustu Tuhattaituriin

Tuhattaituri on innostava alakoulun matematiikan sarja, jonka monipuoliset työtavat ja välineet innostavat oppimaan. Tuhattaituri kehittää oppilaan matemaattista ajattelua rauhallisesti edeten: perusasiat ja keskeiset käsitteet opitaan kiireettömästi. Matematiikkaa opitaan monipuolisilla työtavoilla ja välineillä, eri aisteja käyttäen, yhdessä tehden ja tutkien.