Inspiraatiota opetukseen

Opiskele tietojenkäsittelytieteen perusteet rennon luovasti! Linda Liukas on tehnyt alakoulun opettajille inspiroivan Rakkauskirjeitä tietokoneelle -materiaalipankin, joka sisältää videoita, apuvälineitä ja oheismateriaaleja luokissa työskentelyyn. Kokonaisuus on saatavilla suomeksi ja ruotsiksi tammikuussa 2020 vain Tuhattaiturin digiopetusaineistoista.

 

Innostava itseopiskelupaketti alakoulun opettajille

Rakkauskirjeitä tietokoneelle -materiaalipankin avulla opettaja voi opiskella tietojenkäsittelytieteen perusteet helposti ja innostavasti. Se sisältää 10 videota, kiinnostavia linkkejä sekä oppimispäiväkirjan. Ja kaiken opitun voi ottaa heti käyttöön oppilaiden kanssa!

Sinulle Tuhattaituri-opettaja

Saat koko inspiroivan Rakkauskirjeitä tietokoneelle -materiaalipankin suomeksi tammikuussa 2020 Tuhattaituri-sarjan digiopetusaineistoista. Tuhattaiturin digiopetusaineistoja käytetään Otavan Opepalvelun kautta. Materiaalit ovat ruotsiksi Karlavagnen-sarjan digiopetusaineistoissa ja englanniksi Hello Ruby -sivuilla.

Tule tapaamaan Linda Liukasta

Linda Liukas esiintyy Educa-messuilla Helsingissä lauantaina 25.1.2020 kello 13.30–14.15 Visio-lavalla. Esityksessään hän kertoo Rakkauskirjeitä tietokoneille -materiaalipankista ja sen käyttökokemuksista 30 maasta. Linda Liukas on myös tavattavissa Otava Oppimisen palveluiden messuosastolla esityksen jälkeen.

Tutustu Tuhattaituriin

Tuhattaituri on innostava alakoulun matematiikan sarja, jonka monipuoliset työtavat ja välineet innostavat oppimaan. Tuhattaituri kehittää oppilaan matemaattista ajattelua rauhallisesti edeten: perusasiat ja keskeiset käsitteet opitaan kiireettömästi. Matematiikkaa opitaan monipuolisilla työtavoilla ja välineillä, eri aisteja käyttäen, yhdessä tehden ja tutkien.