Painettu
Digi

¡Nos vemos! (2016)

B2- ja B3-espanjan sarja ¡Nos vemos! johdattaa espanjan kieleen innostavasti. Espanjankielisen maailman kulttuuri tulee tutuksi arkielämän vuorovaikutustilanteiden kautta. Alkuperäisen, poistuvan sarjan tuotteiden saatavuudet näet alta.

¡Nos vemos! motivoi käyttämään kieltä. Viestintätilanteita ja suullista kielitaitoa harjoitellaan alusta lähtien. Tekstit edustavat monipuolisesti eri tekstilajeja ja ovat luontevaa käyttökieltä. Eritasoisia tehtäviä on runsaasti ja ne keskittyvät viestinnän kannalta olennaisten rakenteiden harjoittelemiseen. Kielitieto on esitetty selkeästi. Äänitteellä ja sarjaan räätälöidyillä videoilla on mukana eri kielivariantteja. Digikirjan äänitystoiminto mahdollistaa tehokkaan ääntämisharjoittelun.

Tutustu uudistuvaan ¡Nos vemos! -sarjaan täällä.

¡Nos vemos! (2016)

Sarjan ensimmäisessä osassa tutustutaan kielialueeseen ja espanjan asemaan maailman kielenä, opetellaan ääntämisen perusteet ja harjoitellaan tervehtimään, esittäytymään, kertomaan perheestä, harrastuksista ja kielitaidosta sekä tilaamaan kahvilassa. Nos vemos! Curso 1 soveltuu yläkoulun B2 espanjan 8. luokan materiaaliksi

ISBN/GTIN: 978-951-1-31461-5
Hinta: 33,27€ alv. 0%
Hinta: 36,60€ alv. 10%
Saatavilla rajoitetusti

Oppikirjailijat

Kirsi-Marja Kokkonen-Lozano

Eric Lipchis

Anna Palmio

María Brígida Savilaakso