Painettu

Ponjatno! 3 (LOPS16)

Ponjatno! 3 kattaa lukion kurssit 7–8. Näillä kursseilla harjoitetaan edelleen puhevalmiuksia sekä muita kielen osa-alueita. Seitsemännessä kurssissa tutustutaan Siperian kaupunkeihin (Krasnojarsk, Omsk, Novosibirsk ja Irkutsk) ja kahdeksannessa kurssissa Venäjän Kaukoidän kaupunkeihin (Magadan, Habarovsk, Petropavlovsk-Kamtšatski ja Vladivostok).

Kielitieto-osuuksissa kerrataan ja opitaan lisää ajanilmauksien, adjektiivien, adverbien ja sijamuotojen käyttöä sekä syvennytään aspektien, imperatiivin ja liikeverbien käyttöön. Uutena asiana opitaan relatiivipronominit, ryhmälukusanat ja kollektiiviluvut. Myös partisiippien ja gerundien muodostusta opetellaan.

Oppimateriaalia täydentävät opettajan opas, äänite, verkkotehtävät sekä arviointimateriaali.

Ponjatno! 3

Ponjatno! 3 esitysmateriaali on tuntikäyttöön tarkoitettu aineisto, jonka avulla opettaja voi esitellä ja käsitellä Ponjatno! 3 -kirjan sisältöä aukeama kerrallaan. Dialogit ja muut äänitetyt osuudet ovat kuunneltavissa kyseisiä kohtia klikkaamalla, samoin harjoitusten vastaukset tulevat esiin vastauskohtia klikkaamalla. Ponjatno! 3:n verkkoharjoitukset on myös linkitetty esitysmateriaaliin ja ne avautuvat, kun klikkaa verkkoharjoituksen symbolia.

Oppikirjaan liittyvät opettajan lisämateriaalit löytyvät Kirjasto-palkin takaa. Kirjastosta löytyvät opettajan materiaalin lisäksi kurssien 7 ja 8 suulliset kokeet.

ISBN/GTIN: 978-951-1-34022-5
Hinta: 40,55€ alv. 0%
Hinta: 44,60€ alv. 10%

Sarjan muut osat

Kirjan kansikuva: Ponjatno! 1 (LOPS16)

Ponjatno! 1 (LOPS16)

Kirjan kansikuva: Ponjatno! 2 (LOPS16)

Ponjatno! 2 (LOPS16)