Painettu
Digi

Oivallus 4 (LOPS16)

LOPS16. Oivallus 4 on lukion psykologian oppikirja, joka kattaa kurssin PS4 Tunteet, psyykkinen hyvinvointi ja mielenterveys. Oivallus 4 avaa tunteiden, hyvinvoinnin ja mielenterveyden teemoja. Tutuista aiheista herää uusia oivalluksia. Ymmärrys tunteista syventyy, kun tunteiden biologista perustaa ja sosiaalisia ulottuvuuksia tarkastellaan psykologiatieteen valossa. Kurssi tarjoaa monia välineitä itseymmärrykseen ja oman hyvinvoinnin ylläpitämiseen. Mielenterveyttä ja psykoterapioita lähestytään tuoreesti, monipuolisesti ja syvällisesti.

Oivallus 4

LOPS 2016. Oivallus 4 digikirja kattaa lukion psykologian kurssin PS4 Tunteet, psyykkinen hyvinvointi ja mielenterveys. Kirja avaa tunteiden, hyvinvoinnin ja mielenterveyden teemoja. Tutuista aiheista herää uusia oivalluksia. Ymmärrys tunteista syventyy, kun tunteiden biologista perustaa ja sosiaalisia ulottuvuuksia tarkastellaan psykologiatieteen valossa. Kurssi tarjoaa monia välineitä itseymmärrykseen ja oman hyvinvoinnin ylläpitämiseen. Mielenterveyttä ja psykoterapioita lähestytään tuoreesti, monipuolisesti ja syvällisesti.

Opetustekstit ovat digikirjassa myös kuunneltavissa. Lisäksi digikirjassa on videoita, linkkejä ja havainnollistuksia sekä hakutoiminto, tehtävien vastausten ja muistiinpanojen tallennus.

Lisenssi

ISBN/GTIN: 978-951-1-35880-0
Hinta: 20,64€ alv. 0%
Hinta: 22,70€ alv. 10%
Tuotetta ei päivitetä

Sarjan muut osat

Kirjan kansikuva: Oivallus 1 (LOPS16)

Oivallus 1 (LOPS16)

Kirjan kansikuva: Oivallus 2 (LOPS16)

Oivallus 2 (LOPS16)

Kirjan kansikuva: Oivallus 3 (LOPS16)

Oivallus 3 (LOPS16)

Kirjan kansikuva: Oivallus 5 (LOPS16)

Oivallus 5 (LOPS16)