Painettu
Digi

Manner 4 (LOPS16)

Manner 4 Geomedia — tutki, osallistu ja vaikuta (GE4) tutustuttaa geomedian maailmaan. Oppikirjassa käsitellään paikkatiedon peruskäsitteitä ja tutustutaan helppokäyttöisiin paikkatiedon työkaluihin. Kirjassa on kattavat ohjeet kurssiin kuuluvat itsenäisen työn toteuttamiseen ja runsaasti monipuolisia aineisto- ja kuvantulkintatehtäviä.

Manner 4

LOPS 2016. Manner 4 Geomedia – tutki, osallistu ja vaikuta (GE4) tutustuttaa geomedian maailmaan. Oppikirjassa käsitellään paikkatiedon peruskäsitteitä ja tutustutaan helppokäyttöisiin paikkatiedon työkaluihin. Kirjassa on kattavat ohjeet kurssiin kuuluvat itsenäisen työn toteuttamiseen ja runsaasti monipuolisia aineisto- ja kuvantulkintatehtäviä.

Digikirja sisältää samat tekstit ja kuvat kuin painettu oppikirja. Lisäksi digikirjassa on videoita, animaatioita sekä hakutoiminto, jonka avulla käsitteet ja ilmiöt on helppo löytää. Tehtäviä digikirjan jokaisessa luvussa on yksi enemmän kuin painetussa kirjassa. Tekstiä voi alleviivata ja tehtävien vastaukset sekä omat muistiinpanot voi tallentaa digikirjaan. Kirjan tekstit ovat myös kuunnella.

Lisenssi

ISBN/GTIN: 978-951-1-37543-2
Hinta: 21,00€ alv. 0%
Hinta: 23,10€ alv. 10%
Tuotetta ei päivitetä

Sarjan muut osat

Kirjan kansikuva: Manner 1 (LOPS16)

Manner 1 (LOPS16)

Kirjan kansikuva: Manner 2 (LOPS16)

Manner 2 (LOPS16)

Kirjan kansikuva: Manner 3 (LOPS16)

Manner 3 (LOPS16)