Painettu

¡Dime!

Elämäniloinen espanjan alkeiskurssi

Miten hauskaa espanjan opiskelu voikaan olla! Suomalaisen Arton, hänen tyttöystävänsä Carmenin ja tämän vauhdikkaan perheen seurassa oppii puhumaan espanjaa eikä takuulla tylsisty. ¡Dime! on lukion B3-espanjan opetussuunnitelman mukainen, ja suosittelemme sitä lämpimästi myös aikuisopetukseen.

Tuotteita saatavilla niin kauan kuin painosta riittää.

Katso kaikki sarjan osat

Opiskelijan materiaalit

Espanjalaisen kulttuurin sosiaalisuus ja viestinnällisyys korostuu, sillä ¡Dime! sisältää runsaasti puhe- ja kuuntelutehtäviä. Keskeinen kommunikatiivinen aines ja opittava sanasto on selvästi merkitty. Käyttökelpoinen peruskielitaito karttuu kuin huomaamatta.

Harjoitukset liittyvät kiinteästi tekstin kontekstiin ja tilanteisiin, edistyneille on lisätekstejä ja -tehtäviä. Mukana on runsaasti tehtäviä, joissa voi soveltaa opittua omaan elämään.

Sarjan tarina on hauska ja mielenkiintoinen, sopivasti saippuaoopperamainen, ja samaistumiskohteita on kaikille. Kulttuuritietoutta on mukavasti tarjolla.

Uudistuksessa Episodio-tekstejä ja kuuntelutehtäviä on helpotettu. Kappalesanastoja on täydennetty. Tehtävien ja kielioppiosioiden toimivuus on tarkistettu, ja lisätty perustehtäviä sanastosta ja rakenteista. Kurssien viimeisistä kappaleista on tehty kertaavia ja vapaavalintaisia.

Otavan sanastot -sovellus veloituksetta sovelluskaupoista (kaikkien kielten aakkossanastot) Android-, Apple- ja Windows-laitteille. Sisältää kaikki kurssit sitä mukaa kun ne valmistuvat. Sovellus mahdollistaa eri kielten vertailun.

Sarjan opiskelijan äänitteet ovat käytössä Opiskelijan maailmassa > 

¡Dime!-sarja

Kirjan kansikuva: ¡Dime! 3

¡Dime! 3

Kirjan kansikuva: ¡Dime! 4

¡Dime! 4

Oppikirjailijat

Javier González García

Kirsi-Marja Kokkonen-Lozano

Mervi Hakoniemi

Vaula Kyyhkynen

Pekka Posio

María Brígida Savilaakso

Tuija Turkki