Digi

Dans la poche ! (LOPS16)

Täysin digitaalinen ranskan oppimateriaali

Dans la poche ! on interaktiivinen ranskan materiaali, joka kertaa ja harjoituttaa tehokkaasti yo-kokeessa tarvittavia taitoja.

Ajankohtaista

Dans la poche ! -oppimateriaali päivitetään uusien LOPS21-sisältöjen mukaiseksi syksyksi 2024. Lue lisää täältä.

  • B2-ranskan lukion kursseille 7–8 / B-ranskan abivuoden kursseille
  • yo-kokeeseen valmistautuville ja itseopiskelijoille
  • kaikille, jotka haluavat kerrata ja syventää ranskan kielen taitojaan.
  • Aihepiirit ovat monipuolisia ja tehtävätyypit vaihtelevia. Rakenteiden kertaamiseen ja sanaston laajentamiseen on kiinnitetty erityistä huomiota. Mukana on runsaasti perustehtäviä, mutta myös sopivasti haastetta pitemmälle ehtineille opiskelijoille.
  • Runsas materiaali soveltuu hyvin myös itseopiskelijoille, koska digikirjassa kaikista tehtävistä (avoimia kirjoitustehtäviä lukuun ottamatta) saa välittömän palautteen. Digikirja sisältää äänitteet ja videot.

 

Dans la poche ! -materiaali

Materiaali:

  • opiskelijan digikirja
  • opettajan digiopetusaineisto

Opettaja, kokeile veloituksetta Opepalvelussa

Dans la poche !

Dans la poche ! on digitaalinen ranskan oppimateriaali, joka kertaa ja harjoituttaa tehokkaasti ylioppilaskokeessa tarvittavia taitoja. Aihepiirit ovat monipuolisia ja tehtävätyypit vaihtelevia. Rakenteiden kertaamiseen ja sanaston laajentamiseen on kiinnitetty erityistä huomiota. Mukana on runsaasti perustehtäviä, mutta myös sopivasti haastetta pitemmälle ehtineille opiskelijoille. Runsas materiaali soveltuu hyvin myös itseopiskelijoille, koska digikirjassa kaikista tehtävistä (avoimia kirjoitustehtäviä lukuun ottamatta) saa välittömän palautteen. Digikirja sisältää äänitteet ja videot.

ISBN/GTIN: 978-951-1-33133-9
Hinta: 25,36€ alv. 0%
Hinta: 27,90€ alv. 10%

Oppikirjailijat

Hanna Heikkilä

Catherine Métivier

Susanna Paavonen

Eija Raitala