Painettu

Ateljee 1

Taitotaso A1
Ateljee 1 koostuu opiskelijan lähipiiriin liittyvistä aihekokonaisuuksista, jotka antavat mallit kielen käyttöön ja tehtäviä kielitaidon kartuttamiseen. Tehtävissä kieltä lähestytään kokonaisuutena, ja niiden avulla kehitetään samanaikaisesti useampaa kielitaidon osa-aluetta.
Tekstikirja sisältää kielenkäyttötilanteita, dialogeja, keskustelukysymyksiä ja vastausvaihtoehtoja sekä niihin liittyviä teemasanastoja ja kielioppisääntöjä. Aihekokonaisuuden päättää kokoavien tehtävien osio (Kielen kierrättäminen), itsearviointi sekä työskentelyohjeet ja tehtävät kotityöskentelyyn (Kotitehtävät).
Kirjan lopussa on yhteenveto ja harjoituksia vuorovaikutusmalleissa esiintyneistä rakenteista (Kielitieto) sekä aihepiireittäin koottu sanasto (Käyttösanasto).

Ateljee 1 Ateljee 1

Taitotaso A1 Ateljee 1 koostuu opiskelijan lähipiiriin liittyvistä aihekokonaisuuksista, jotka antavat mallit kielen käyttöön ja tehtäviä kielitaidon kartuttamiseen. Tehtävissä kieltä lähestytään kokonaisuutena, ja niiden avulla kehitetään samanaikaisesti useampaa kielitaidon osa-aluetta. Tekstikirja sisältää kielenkäyttötilanteita, dialogeja, keskustelukysymyksiä ja vastausvaihtoehtoja sekä niihin liittyviä teemasanastoja ja kielioppisääntöjä. Aihekokonaisuuden päättää kokoavien tehtävien osio (Kielen kierrättäminen), itsearviointi sekä työskentelyohjeet ja tehtävät kotityöskentelyyn (Kotitehtävät). Kirjan lopussa on yhteenveto ja harjoituksia vuorovaikutusmalleissa esiintyneistä rakenteista (Kielitieto) sekä aihepiireittäin koottu sanasto (Käyttösanasto).

Lisenssit

ISBN/GTIN: 978-951-1-27784-2
Hinta: 53,09€ alv. 0%
Hinta: 58,40€ alv. 10%

Sarjan muut osat

Kirjan kansikuva: Ateljee 2

Ateljee 2