Digi

Abilities – englantia abiturienteille (LOPS16)

Englannin abimateriaali

Abilities – englantia abiturienteille -digikirja soveltuu sekä abikurssin materiaaliksi että itsenäisesti yo-kokeeseen valmistautuville opiskelijoille. Digikirja valmentaa tehokkaasti yo-kokeeseen, kertaa ja hioo testattavia asioita ja harjoittaa kaikkia yo-kokeen tehtävätyyppejä. Tekstejä ja tehtäviä on eri tasoisia. Ohjeita yo-kokeeseen -osioon on koottu ohjeita ja vinkkejä yo-kokeen eri tehtävätyyppien tekemiseen.

Abilities – englantia abiturienteille (LOPS21) -materiaalit valmistuvat marraskuussa 2023. Lue lisää.

Abilities – englantia abiturienteille

LOPS 2016. Abilities-digikirjassa on kattavasti harjoituksia kaikilta ylioppilaskokeen osa-alueilta sekä ohjeita koetta varten. Sähköisen ylioppilaskokeen tehtävätyypit tulevat tutuiksi. Mukana on runsaasti videomateriaalia. Digikirja soveltuu hyvin myös itsenäisesti ylioppilaskokeeseen valmistautuvan opiskelijan materiaaliksi. Opiskelijan käytettävissä ovat äänet ja videot. Suurin osa tehtävistä on opiskelijan itsensä tarkistettavissa, ja järjestelmä antaa väärin menneiden vastausten kohdalla lisäohjantaa.

Lisenssit

Abilities – Englantia abiturienteille 12 kk ONL

ISBN/GTIN: 978-951-1-35983-8
Hinta: 23,91€ alv. 0%
Hinta: 26,30€ alv. 10%

Abilities – Englantia abiturienteille 48 kk ONL

ISBN/GTIN: 978-951-1-44094-9
Hinta: 30,36€ alv. 0%
Hinta: 33,40€ alv. 10%

Artikkelit

Opetusmalli yksilöllisen oppimisen toteuttamiseen

Yksilöllisen oppimisen ydinajatus on, että jokaisella opiskelijalla tulisi olla vapaus oppia omalla tyylillään ja omassa tahdissaan. Mutta kuinka tuoda tämä ajatus käytännön opetustyöhön? Kieltenopettaja ja tekijämme Markus Kytölä esittelee oman opetusmallinsa yksilöllisen oppimisen toteuttamiseen ja antaa hyödyllisiä vinkkejä tuntisuunnitteluun.

Oppikirjailijat

Aija Blom

Paula Keltto

Markus Kytölä

Jaakko Mäki

Annukka Suonio