Miten lisään uuden oppilaan luokkani listalle

Luokalleni on tullut yksi uusi oppilas, miten saan litättyä hänet listalle?

Mene Opepalveluun > Koulun tiedot > Luokat ja oppilaat > etsi oma luokkasi > avaa luokkasi tiedot pienestä nuolesta > skrollaa nimilistan loppuun ja näet painikkeet > liity luokan opettajaksi jos et vielä ole > nyt pääset muokkaamaan luokan ja oppilaiden tietoja.

Mene ”Oppilaat” -välilehdelle > skrollaa listan loppuun ja voit lisätä yksittäisen oppilaan, tai monia oppilaita CSV-tiedostosta.