Ohjeet

Jos digikirjan teksti ei lataudu?

Joissakin selaimissa (esim. Chrome) välimuistiin jääneet vanhat tietoliikenneasetukset estävät tekstien latautumisen digikirjaan. Tässä ohjeistus Chrome-selaimelle: –> Asetukset (selaimen oikean ylänurkan valikossa) –> Näytä lisäasetukset (Asetukset-sivun lopussa) –> klikkaa Asetusten palauttaminen –> Tyhjennä

Otavan digikirjat

Jos et saanut vastausta kysymykseesi, ota yhteyttä!

Otavan asiakaspalvelu

asiakaspalvelu@otava.fi

Puh. 09 156 6800 (ma–pe 8–16)

Kirjavälityksen eHelpDesk -tukipalvelu

ehelpdesk@kirjavalitys.fi Puh. 010 345 1550 (ma–pe klo 7.30–20.30)

Digitaalisten oppimateriaalien käyttäjätukea peruskoulun ja lukion aineistoihin.

Eikö tämä vastannut kysymykseesi?

Voit selata kaikkia ohjeita tai hakea vastausta kysymykseesi