Digikirjojen painikkeet

Vie tuotteen etusivulle.

Avaa ja sulkee sisällysluettelon.

Avaa haun, joka hakee tuotteen sisällöistä.

Avaa tuotteen käyttöohjeet.

Näyttää lisää painikkeita.

Avaa vihkon. Vihkoon voit kirjoittaa omia muistiinpanojasi.

Avaa tuote- tai kielikohtaisen sanaston.

Zoomaus-painike
Suurentaa ja pienentää sisältöä. Näkymän kokoa voi säätää myös painamalla ctrl+ ja ctrl-.

Avaa koko tuotteen analytiikkanäkymän.

Auttaa lukemaan rivi kerrallaan.

Arpoo silmäluvun 1–6. Noppia voi lisätä ja siirtää.

Käynnistää, pysäyttää ja nollaa kellon.

Tekstiä maalaamalla avautuu kommentointityökalu.

Jos et saanut vastausta kysymykseesi, ota yhteyttä!

Otava Oppimisen palveluiden asiakaspalvelu (Otavan oppimateriaaleihin liittyvät tiedustelut, Opepalvelun ja Oppilaan maailman käytön neuvonta) asiakaspalvelu@otava.fi Puh. 09 156 6800 (ma–pe 8–16) Kirjavälityksen eHelpDesk -tukipalvelu (Lukion digikirjojen & Opiskelijan maailman tekninen neuvonta opiskelijoille) ehelpdesk@kirjavalitys.fi Puh. 010 345 1550 (ma–pe klo 7.30–20.30) Kirjavälityksen asiakaspalvelu (Koulujen ja päiväkotien oppimateriaalitilauksiin liittyvät tiedustelut) asiakaspalvelu@kirjavalitys.fi Puh. 010 345 1580