Aineisto ei avaudu Internet Explorerilla

Paina näppäimistöltä F12-painiketta, sinulle aukeaa F12 sovelluskehittäjätyökalut (F12 Developer Tools). Mustan valikkopalkin oikeasta reunasta löydät ikonin, jossa on näytön kuva ja numero (Asiakirjatila = Document mode). Klikkaa ikonia ja vaihda numerovalinta isoimpaan mahdolliseen. Nyt käytät uusinta mahdollista selainversiota ja sivun pitäisi avautua oikein. Jos sivu ei aukea oikein, päivitä käyttämäsi Internet Explorer -selain uudempaan. Voit myös siirtyä käyttämään Chrome-selainta, jonka voit ladata internetistä veloituksetta.

Ohjeita ongelmatilanteisiin