Nya material för årskurserna 1–6

När barnen börjar skolan är det mycket de funderar över. De ställer frågor, får nya insikter och lär sig. Våra nya läromedel hjälper till att bevara barnens naturliga förmåga till reflektion och stöder dem i kunskapsutvecklingen.

Bekanta dig med nyheterna!

Snilleblixt – ny serie i matematik

Snilleblixt låter barnet undersöka och förundras över matematiken tillsammans med sina vänner. I serien Snilleblixt ligger fokus på elevernas tanke- och studiefärdigheter samt vardagskompetens. Lärandet utgår från barnets egna styrkor, som iver, kreativitet, uthållighet och samarbetsförmåga. De här kompetenserna leder oss mot våra mål.

Du kan!

Du kan! är en ny serie övningsböcker i modersmål, matematik, engelska och mångsidiga kompetenser. De utgör ett komplement till de egentliga undervisningsmaterialen och motiverar eleverna att fördjupa sig i ämnet.

Serien Du kan! är riktad till elever som behöver extra övning. Övningsböckerna är lätta att ta i bruk i undervisningen oberoende av vilken årskurs du undervisar och vilken läromedelsserie du använder. Du kan! differentierar, repeterar och kompletterar!

Vill du ha besök?

Vi berättar gärna mer om våra nya läromedel och gamla favoriter. Vill du ha en läromedelspresentation till din skola eller ett distansbesök?

Prova i klassen

Prova spel och paruppgifter från Snilleblixt med din klass

Snilleblixt lär man sig matematik bland annat genom spel, egna funderingar och insikter.

Att spela tillsammans på matematiklektion är roligt. Här får du ett smakprov ur serien genom att klicka på länken och skriva ut paruppgifter och spel ur Snilleblixt 1. Ha så skoj!