Tervetuloa Vipu-työpajaamme MAOLin etäkoulutuspäivään

Nähdään MAOLin etäkoulutuspäivän Vipu-työpajassamme 3.10.2020 klo 14.15–15.00!

Tervetuloa tutustumaan uuteen Otavan lukion fysiikan Vipu-sarjaan! Pajan vetäjät, oppikirjailijat Mikko Korhonen ja Kalle Vähä-Heikkilä avaavat Vipu-sarjan avulla kokeellisuutta lukion fysiikassa. Tule kuulemaan innostavat vinkit oppituntien demoihin ja mittauksiin. Kerromme myös uusista ominaisuuksista Otavan tuotteissa, jotka mahdollistavat opintojaksojen luomisen ja moduulien sisältöjen yhdistämisen sekä muokkauksen omiin tarpeisiisi sopivaksi. Vipu ilmestyy myös ruotsiksi nimellä Volt.

Katso työpajojen aikataulut täältä >

Ilmoittaudu mukaan täällä >

Vipu – 2020-luvun fysiikan opetukseen ja opiskeluun

Vipu on lukion fysiikan uusi sarja, joka on huolella rakennettu lukion uuteen opetussuunnitelmaan.

Vipu-sarjan tavoitteena on innostaa ja motivoida opiskelijoita fysiikan pariin. Keskiössä ovat fysiikan ilmiöiden tutkiminen ja niiden soveltaminen. Monipuoliset digitaaliset materiaalit tukevat opettajan työtä ja elävöittävät opetusta. Sarjan avulla opiskelijat saavat hyvät valmiudet ylioppilaskirjoituksiin ja jatko-opintoihin.

Vipu tukee opetustyötäsi

Opepalvelussa voit jatkossa luoda omia opintojaksoja ja liittää niihin sisältöjä eri LOPS 2021 -moduuleista. Voit käyttää oppimateriaalin rakennetta sellaisenaan tai muuttaa sisältöjen järjestystä. Vipu-sarjaan on saatavilla myös uusi Analytiikkapalvelu ja digikokeet arvioinnin tueksi. Painetun Vipu-kirjan käyttäjät saavat jatkossa digitaaliset rikasteet käyttöönsä Opiskelijan maailman ja osittain myös uuden Otso-sovelluksen kautta.